BLACK FRIDAY-15% σε όλη τη Συλλογή μας και -25% για αγορές άνω των 40€ !

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
Τέλος -15% και -25% για αγορές άνω των 40€!

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 10 € !

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 10 € !

BLACK FRIDAY -15% σε όλη τη Συλλογή μας και -25% για αγορές άνω των 40€ !

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
Τέλος -15% και -25% για αγορές άνω των 40€!

Όροι χρήσης

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του choice-creation.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε , τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Η εταιρία μας είναι δεσμευμένη για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες σας και για να σας παρέχουμε ενημερώσεις για καινούρια προϊόντα, προσφορές ή εκδηλώσεις μας.Σε καμία περίπτωση η εταιρία μας δεν μοιράζετε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του choice-creation.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το choice-creation ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η ιστοσελίδα choice-creation.gr  είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του choice love to creation  Όλο το περιεχόμενο  που αναρτάται από το choice love to creation συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του choice love to creation  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την choice love to creation το ηλεκτρονικό της κατάστημα   καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες , είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της choice love to creation και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα   δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Το choice love to creation κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του  επικοινωνήστε μαζί μας  μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα ,κατασκευασμένα στο εργαστήριο μας το οποίο εδρεύει στο Γέρακα Αττικής,με υλικά πρώτης ποιότητος !

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία γίνεται στο εργαστήριο μας  Choice love to creation.

Τα υλικά που χρεισιμοποιούνται για κάθε δημιουργία αναγράφονται στα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Κάθε προϊόν ακριβώς επειδή είναι κατασκευασμένο στο χέρι είναι μοναδικό, γι αυτό και  τα προϊόντα που θα έρθουν σε εσάς θα έχουν μια μικρή διαφορά από αυτό της φωτογραφίας ,αυτή είναι και η αξία του χειροποίητου !

Οι φωτογραφίες αποτελούν το  βασικό εργαλείο στο να σας δείξουμε  τα προϊόντα μας   γι αυτό τις αντιμετωπίζουμε  με μεγάλη προσοχή, προσπαθώντας να είναι όσο το δυνατόν ‘’ζωντανές’’ ,να έχετε πάντα όμως υπόψη ότι είναι χειροποίητα που σημαίνει ότι θα υπάρξει μια μικρή διαφορά! Δεν ευθυνόμαστε για το πώς εμφανίζονται στις οθόνες των υπολογιστών σας των tablet ή των κινητών σας  επειδή υπάρχει διαφορετική απόδοση χρωμάτων σε κάθε συσκευή με αποτέλεσμα να υπάρχει αλλοίωση στα χρώματα των προϊόντων και να μην ανταποκρίνεται απόλυτα στους πραγματικούς χρωματισμούς Oι φωτογραφίες σε συνδυασμό με την περιγραφή θα σας βοηθουν να έχετε μια πιο σαφή εικόνα των προϊόντων

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Επιστροφές Προϊόντων

Για να γίνει η επιστροφή θα πρέπει να τηρηθούν οι παρακάτω προϋποθέσεις

Η επιστροφή να γίνει μέσα σε 14 μέρες από την στιγμή της παραλαβής τους από εσάς

Τα προϊόντα μας να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα ελέγχονται σχολαστικά και αν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση θα εγκρίνετε η επιστροφή χρημάτων.

Θα πρέπει μαζί με τα προϊόντα να μας στείλετε και το αποδεικτικό από την courier ,που πήρατε κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν τον αποστολέα.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από την εταιρία μας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διαγραφή του email σας από τις λίστες αποστολής μας.

Η choice love to creation διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

ΓΕΜΗ :138026706000

Επωνυμία :Δωροδούλη Βασιλική

ΑΦΜ:046040212

ΔΟΥ:ΠΑΛΛΗΝΗ

ΕΔΡΑ :Ευρυτανίας 45 47 Γέρακα Αττικής